Klacht: Na bijna 4 week nog steeds niet geleverd

Susanvd1 op 02 maart 2021 over Beter Bed in de categorie Bedden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In januari een dekbed en hoeslaken besteld, waarbij de levertijd op 4 dagen stond volgens de site. Contact opgenomen en pas na een week antwoord gekregen. Het dekbed kon volgens de medewerker pas in 2023 geleverd worden omdat er op dit moment veel onzekerheden zijn. Het hoeslaken is na bijna 4 week nog steeds nergens te bekennen en krijg geen reactie via de Whatsapp service. Voor alsnog ben ik mijn geld kwijt. Vreselijk!!!

Gewenste Oplossing:

Wanneer de order geannuleerd zal worden en ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Beter Bed over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Susanvd1