Klacht: Na betaling geen massage behhandeling

op 16 mei 2016 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geen voucher kunnen overleggen met nummer

Gewenste Oplossing:

Als ik alsnog een voucher krijg (betaald 22/4 /2016

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Reactie van de melder van de klacht Gigi1938

10 maanden geleden - Op 22/4/2016 heb ik gereageerd op een aanbieding van Groupon nl. een massage voor €19 ,die ik direct betaald heb.Bij de masseur vroeg hij mij een voucher met specifiek nummer.....helaas die kon ik niet overleggen!Mijn vraag aan Groupon om me dat benodigde voucher, alsnog naar mij te sturen of te mailen.Tot nu toe niets gehoord!

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gigi1938