Klacht: na 6 maanden geduld nog steeds geen terugbetaling

op 04 juli 2012 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In januari kocht ik een voucher voor een tablet pc. Deze kon ik niet bestellen. Het bedrag zou snel teruggestort worden. Intussen zijn we 6 maanden later en ettelijke mails en telefoontjes later. Met telkens de belofte dat het snel in orde komt. Volgens groupon ligt de fout bij paypal, volgens paypal bij groupon. En ik moet het zien op te lossen. Wat een service.

Gewenste Oplossing:

Terugbetaling, en nu echt wel want ik heb in het oplossen van de zaak al zeer veel tijd gestoken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Groupon in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Groupon een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door lezy