Klacht: Na 5 werkdag nog niks ontvangen en geen bericht

op 23 juni 2017 over Lots of goodies in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb 2x gemaild en ze zijn niet te bereiken telefonisch. Er stond 2-5 werkdagen leveren. Vandaag 5 werkdag geweest en nog niks binnen. Je houdt rekening met bezorging en als het niet komt verwacht je een berichtje op je 2 mails. Schande. Ik ga hier niet meer bestellen. Moet nu nog last minute wat anders regelen. Bied dan geen online service aan als je het niet aan kan!!!

Gewenste Oplossing:

Ben niet meer tevreden!!!! Heb niks binnen en geen antwoord. Wil geld terug.

Reactie van de melder van de klacht wendym60

1 jaar geleden - 24 juni een fb bericht ontvangen dat het was verzonden. 26 juni ontvangen. Ik was bang dat ik was opgelicht, omdat ze niets lieten horen en ze hebben geen telefoonnummer om te bellen. Daar kunnen ze wel wat mee doen. Meld het gewoon ff vantevoren in een standaardbericht desnoods. De jurkjes zijn leuk en ik neem mijn woorden terug, ik ga zelfs nog 2 jurkjes bestellen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Lots of goodies in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door wendym60