Klacht: Na 2 maanden nog geen geld terug!!!

op 29 september 2017 over Lidshop.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

27 juli 2017 bestelde ik op Lidlshop.nl 3 dozen wijn.Een dag later vernam ik via DHL dat de zending onbestelbaar was. Ik heb toen meteen contact opgenomen met Lidlshop. Volgens hen kwam de zending retour naar hen en zou ik een nieuwe bestelling kunnen plaatsen. Mijn geld zou zsm terugstort worden.
Op 3 augustus 2017 werd een deel van mijn geld terugstort door hen.
Nu, ruim 2 maanden en een tiental telefoontjes aan Lidlshop later wacht ik nog steeds op €17,99 die ik nog teruggestort moet krijgen.Bij elk telefoontje krijg ik te horen dat ze het in orde gaan maken.
Geen excuses, helemaal niks. Wat een k.. bedrijf!
Nooit, maar dan ook nooit meer zal ik via Lidlshop nog iets bestellen. Het gaat nog niet eens over die paar euro’s, maar om het principe!!
BEZINT EER GE BEGINT!

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug en een welgemeend excuus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lidshop.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lidshop.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mevrouw M van den Heuvel