Klacht: Na 1 maand nog geen terugbetaling!

op 21 augustus 2017 over Citytijger.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Had al vanaf de maand mei helemaal blij Euro Disney tripje kunnen regelen voor in de zomervakantie. Ik had 2x via vakantieveiling een voucher en ik kon een datum uitkiezen via Citytijger. Het was 1 dag voor de dag zelf geannuleerd en ik had pas na de middag een bericht op mijn telefoon ontvangen, kinderen natuurlijk teleurgesteld. Nu zijn we al een maand verder en na vele telefoontjes en gemaild is er nog niks op mijn rekening gezet. Het duurt nu wel erg lang!!

Gewenste Oplossing:

Ik zal tevreden zijn wanneer ik het geld teruggestort krijgt op mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Citytijger.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Citytijger.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door shanise