Klacht: muziek en appjes

op 28 april 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik vind het heel vervelend als ik op Spotify muziek ben aant luisteren en dan moet ik.niruw liedje op zetten maar dan moet ik mn mobiel eerst vergrendelen en dat ik heel irritant want eerst was het dat je gelijk volgende liedje kon drukke als je de mobiel aan zet..en ik kan ook niet zien of ik app je heb want dan gaat die inderdaag knipperen. Ik wil graag dat muziek en app jes weer zichtbaar zijn want na die update is dat veranderd. Alvast hartelijk dank

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevrede als ik gelijk als ik mn mobiel aan dor niet hoef te vergrendelen maar gelijk liedje Verder kan doen. En dat ik mn app jes bijv weer zie voor het vergrendelen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door fleurvdtuin