Klacht: Muizen in kamer in de nacht

MC3000 op 20 mei 2024 over Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Afgelopen april hebben wij overnacht in van der Valk hotel de Cantharel in Amersfoort.

Normaliter ben ik niet van het schrijven van een online klacht. Echter vind ik het wel dat ik andere bezoekers mag wijzen op het feit dat er in de nacht muizen in de kamers lopen. Bij het melden kreeg ik te horen dat het hotel naast het bos ligt en dat het daarom wel is kan voorkomen.

Ik heb in ieder geval heel de nacht niet geslapen en vond daarom de aangeboden oplossing voor een gratis ontbijt niet opgaan. Jammer want wij vinden de service, stijl en de klantgerichtheid van van der Valk hotel keten zeer positief!

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag nog een keer terug willen naar dit hotel / of een ander hotel bij van der Valk (en dan hopelijk zonder visite van ongedierte).

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Van der Valk over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht MC3000

1 maand geleden - Zijn jullie hier mee bezig? Kan ik een update verwachten?

Reactie van de melder van de klacht MC3000

2 weken geleden - Hallo? Dit loopt al een paar maanden, wanneer kan ik een reactie verwachten?

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door Van der Valk in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door MC3000