Klacht: mp3 speler

op 22 januari 2014 over Janox.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb voor mijn dochter een mp3 speler besteld die 21 januari bezorgd zou worden, vandaag ook nog niets ontvangen, ik heb gemaild en gevraagd wanneer de bezorging plaats vind, ze reageren wel op de mail dat ze hem ontvangen hebben en verder niets er wordt niet inhoudelijk op de vraag ingegaan dus ik weet niet wanneer en of we überhaupt ons bestelde product nog wel krijgen,gezien de recensies die ik achteraf pas zag zullen we wel niets meer krijgen.

Gewenste Oplossing:

alsnog het bestelde artikel krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Janox.nl

Bericht van

4 jaren geleden - Goedemiddag, Mag ik uw ordernummer?

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Janox.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door monique081