Klachten over Movie Park Germany

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Movie Park Germany zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Movie Park Germany in de categorie Attractiepark

1 klachten gemeld
1.0 /10
4 stemmen
4

Tijdslijn

Vandaag waren wij in moviepark. We bezochten daar een attractie. Die draaimolen die omhoog gaat. Doordat het rustig was in het park wisten we dat alleen wij en 2 andere jongens erin zaten. Ik vond voor het starten van de... Lees meer

Geld opnemen bij de geldautomaat

Klacht van op 11 september 2017 over Movie Park Germany in de categorie Attractiepark

Geachte heer, mevrouw. Afgelopen zaterdag hebben wij Movie park bezocht. We hadden een hele leuke dag, totdat we contant geld gingen pinnen. Mijn vriend en ik hadden graag wat contant geld op zak dus we pinden allebei een bedrag. Maar nadat ik dit... Lees meer

Wij zijn 2 dagen naar Movie park Germany geweest met de kinderen. Allebei de dagen was het erg druk. Wachtrijen van gemiddeld 1 uur. Dat kan natuurlijk maar als ik dan bij attracties sta te wachten en zie dat er... Lees meer

Echt belachelijk voor deze stomme park wij konden nergens in Lees meer

onbehoorlijk gedrag medewerker

Klacht van op 22 juni 2017 over Movie Park Germany in de categorie Attractiepark

gisteren ca 14 uur wilde ik met mijn zoontje en een vriend met zn 3en in een bootje vanwege mentale problemen met het kind, de heer die dat daar regelde dwong ons met 2 anderen in te stappen, ik zie... Lees meer

Ik wou wel eens een ritje in the bandit doen heb waarschuwings borden gelezen en voldeed aan alle eisen ga er vaak in achtbanen en ben ook wel wat gewent . Toen ik na de eerste afdaling een paar... Lees meer