Klacht: Montage meubels en kwaliteit

op 28 mei 2017 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb onlangs dressoir tafel en kleine kast gekocht.monteren was ingewikkeld en kwaliteit is werkelijk 0.ik heb een paar maand geleden een kleine kast gekocht en schuif is al kapot.ik ben zeker niet tevreden van jullie meubels en zal voortaan ergens anders meubels kopen.

Gewenste Oplossing:

Zeker niet tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Christina2909