Klacht: Mobiel telefoon, defect direct ne aankoop.

op 27 januari 2014 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 17 december een Poloroid mobiel gekocht terwaarde van 100 euro bij blokker, deze bleek direct na de aankoop defect. Bellen lukt de ene keer wel dan weer niet, er komt dan een harde ruis, waardoor geen gesprek mogelijk is.

op de bon staat dat er binnen 30 dagen geruild kan worden.

Ik heb binnen de 30 dagen gebeld met blokker waar de telefoon gekocht is. Deze vertelde mij dat zij de mobiel niet terug nemen, en dat ik het moest opnemen met poloroid zelf. Het nummer op de doos gaat over maar je krijgt niemand aan de tel.

Gewenste Oplossing:

Ik zou al tevreden zijn als het product omgeruild kan worden, maar in oegstgeest geven ze hier geen gehoor aan

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Blokker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door payne