Klacht: misschien nog niet te laat?

op 20 december 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 369,85 betaald aan VIAGOGO ( bedrag is afgeschreven en bijgeschreven op een rekeningnummer waar we eerder naar tevredenheid kaartjes voor FC Barcelona hebben besteld) voor 7 kaartjes Ajax-Willem II op 24 december 2017, geen bevestiging gehad en bestelling ook niet te zien in mijn aankopen. Ik heb wel een bestelnummer. Ik kan geen vraag stellen via de mail, er is geen telefoonnummer beschikbaar om even te bellen en te vragen of ik die kaartjes nog krijg en wat er eventueel verkeerd is gegaan! Daaromprobeer ik het op deze manier.

Gewenste Oplossing:

Als ik de 7 tickets nog op tijd kan downloaden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ellen van G