Klacht: Misleiding inzake bel en internet EU

op 15 augustus 2017 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 22 mei kreeg ik e-mail van Tele2 dat per 8 juni in de EU je gebruikelijke bel en internetbundel geldig was. Mijn zoon blij want die vertrok op 2 juli naar Mallorca. Geen zorgen want zijn abonnement was daar ook geldig. Tot ik vandaag de rekening kreeg van Tele2. 45 euro extra voor internetgebruik. Hoe kan dat??? Gebeld met klantenservice die zei dat onbeperkt internet niet onbeperkt is in EU. Dat is 6000 mb. Wat belachelijk dat vond de dame ook, maar het enige wat zij kon doen is het melden aan hoofdkantoor en That’s it. Ik ben echt boos over deze misleiding en zodra mijn contract afloopt ben ik weg.

Gewenste Oplossing:

De extra kosten terug of de helft ervab

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lin4040