Klacht: misleidende tekst

op 13 mei 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zocht afbakbroodjes van speltbrood, omdat ik tarwebloem slecht verdraag (veroorzaakt maagpijn). En nu zag ik zomaar dat jullie die in jullie assortiment hebben, wat fijn!
Ze zijn per 2 verpakt en ik heb ze beide gegeten, maar wat gebeurde er: tóch maagpijn. Daarna keek ik bij de ingrediënten en wie schetst mijn verbazing dat er toch tarwemeel, gerstemoutmeel en roggezuurdesem inzit! Dus erg veel gluten die ik slecht verdraag. Spelt heeft ook gluten, maar die zijn beter verdraagbaar voor de meeste mensen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer u wel echt speltbrood heeft, zonder tarwebloem. De grote oranje tekst (AH Excellent AMBACHTELIJKE SPELT) vind ik erg misleidend. Beter is dan om daaronder te zetten dat er ook tarwebloem inzit, dan hoef je niet alle kleine lettertjes te lezen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BettyS