Klacht: misleidende reklame!!!

op 18 augustus 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Klacht:

Actie, heel Nederland op naar de Kruitvat 70% korting. actie op woensdag 17-8 2016 van 17:00 tot 20:00 uur, maar helaas 17:02 product: pakjes Gillette Proshield “uitverkocht” (als ze al geleverd zijn) dit is de zoveelste keer en de reactie van de Bedrijfsleider in Dieren is dan ook nog van alles behalve klant vriendelijk. Dit noemen we klantenlokker!!!

Gewenste Oplossing:

Als Kruitvat me alsnog in de gelegenheid stelt om gebruik te maken van deze actie!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Peet Vogt