Klacht: Misleidende reclame

Pie1983 op 14 november 2017 over Natucap in de categorie Medische produkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik word gek van dit bedrijf, ik had alles netjes terug gestuurd en hun beweren van niet. Helaas geen bewijs ervan. Hun maken reclame voor 10dagen testen en sturen 30 dagen, die 20 dagen moet je dus blijkbaar terug sturen. Nu al een eenmaning gehad, hun beweren van meerdere maar heb er maar 1 gehad. Wat is dit? Kom ik nu in de problemen, dit is geen bedrijf maar een mismakend profiteer van mensen gesticht

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ze stoppen met die aanmaningen en met misleidende reclame maken

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Natucap

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Natucap nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door