Klacht: misleidende reclame

op 17 augustus 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vandaag kom je door middel van bonnen welke ik in de bus heb ontvangen extra korting krijgen op rexona deodorant. Met de vermelding van maximaal 10 bussen per klant. de actie liep van 5 tot 8. ik heb speciaal een uur vrij genomen en was om 18.00 uur in de winkel er waren nog 4 busjes deodorant. de manager was er niet de dames waren volop bezig met uitpakken maar er was geen deodorant binnen gekomen. Aangezien ik voor mijn vriendin ook 10 busjes wilde meenemen ik had nl. twee bonnen vind ik dit misleidende reclame de mensen lokken naar de winkel in de hoop dat ze wat anders kopen ook de gillette was op .

Gewenste Oplossing:

Als ik de door mij gewenste producten alsnog tegen de getoonde prijs kan kopen.ik vind dit erg vervelend maak dan geen reclame als je deze niet kan waar maken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door orcalien