Klacht: Misleidende prijzen

op 13 september 2018 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb ongeveer twee weken geleden een bank besteld, die tot net voor het moment van bestelling 429 euro was! Tijdens de bestelling was de bank ineens 469 euro. Ik dacht ik bestel de bank gewoon omdat ik het een mooie bank vind. Kort erna is de bank tot mijn grote verbazing WEER 429 euro!!!! Hoe kunnen de prijzen zo verschillen. Je kan best geloven dat ik me hierin erg benadeeld voel!!! Dit noem ik misleiding at its finest!

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag het verschil terug willen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tjason