Klacht: Misleidende actie

op 25 september 2017 over Karwei in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg afgelopen zaterdag 23/09/2017 de reclamefolder op mijn email alle sanitair badkamer artikelen enz 30% korting op deze artikelen Ik dacht leuk tiger doucheset inclusief douchekop glijstang voor 60 euro min 18 eraf voor 42.Kom ik bij de kassa helaas is al in prijs verlaagd dus geen korting hierop ik voel me in de zeik genomen kan toch niet

Gewenste Oplossing:

Als dit word opgelost kan echt niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Karwei

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Karwei nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pilonka