Klacht: Misleidende aanbieding van glutenvrije brood

op 12 februari 2018 over Lidl in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vrouw eet alleen maar glutenvrije brood, en wij waren blij toen in de lidl blad stond dat vanaf 8 februari glutenvrije brood te koop was voor een schappelijke prijs. Tot mijn verbazing en teleurstelling was er geen brood te bekennen. Ik heb in totaal 10 vestigingen van Lidl bezocht op een dag (Tilburg, Breda en den Bosch). Ik wil graag van het bedrijf weten wat de bedoeling is van deze advertentie, is het misschien alleen om klanten binnen te lokken. Een ding is wel gelukt, zieken mensen teleurstellen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ze een eerlijke reactie krijg van het bedrijf.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lidl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Lidl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lidl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lidl

Heeft op 12 februari 2018 om 15:16 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door RedaTilburg