Klacht: Misbruik met eieren

op 16 februari 2018 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een doos eieren gekocht maat L, tot mijn verbazing zaten er 6 te kleine eieren in maat M. Maat L moet minimaal 63 gr wegen. Deze 6 eieren wogen tussen de 59 en 62 gram. Dit is al de 2e keer dat mij dit overkomt. dit kan geen toeval meer zijn, dit noem ik gesjoemel door de leverancier.
Wat gaat u hier aan doen?

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als dit wordt vergoed.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door H. Servaas