Klachten over Ministerie van Infrastructuur en Milieu

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Ministerie van Infrastructuur en Milieu in de categorie Overheid. Bovenaan deze pagina... Lees meer >

Statistieken van Ministerie van Infrastructuur en Milieu in de categorie Overheid

0 klachten gemeld

Tijdslijn

De Ns heeft op Facebook een nieuwe reclame campgne:, er wordt met grote neon letters geschreven: "wat houdt je tegen".De reclame wordt fornamelijk bij tieners en jong volwassenen in social media getoond. Deze doelgroep heeft net op school geleerd... Lees meer

Omdat ik diabetes mellitus type 1 heb moet ik tegenwoordig mijn rijbewijs elke vijf jaar verlengen ipv zoals iedereen elke tien jaar. Wat mij stoort is dat ik ELK jaar wordt gecontroleerd door het ziekenhuis, ook mijn ogen worden gecontroleerd... Lees meer

Mij valt op dat er steeds meer Landbouwvoertuigen worden ingezet om ritten uit te voeren welke vallen onder het beroepsgoederenvervoer. Is het u nog nooit opgevallen dat er Landbouwtrekkers rondrijden met daarachter enorme zware kipwagens, onderweg met zand en aarde? Onlangs zag... Lees meer

Mij valt op dat er steeds meer Landbouwvoertuigen worden ingezet om ritten uit te voeren welke vallen onder het beroepsgoederenvervoer. Is het u nog nooit opgevallen dat er Landbouwtrekkers rondrijden met daarachter enorme zware kipwagens, onderweg met zand en aarde? Onlangs zag... Lees meer