Klacht: Mini S5 valt regelmatig uit

op 14 oktober 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Samsung mini S5

vorig jaar gekocht. toestel is diverse malen terug geweest naar de dealer en samsung. dit heeft niets geholpen. nu doet samsung alsof er niets aan de hand is. ik kreeg het toestel terug met een kapot scherm. na weer opgestuurd te zijn geweest naar samsung moet ik opeens 150 euro betalen voor reparatie van het scherm wat ze zelf hebben veroorzaakt.
ze zijn bij samsung waarschijnlijk bang dat het toestel ook in de brand vliegt!!

Gewenste Oplossing:

de klachten zijn steeds in de garantieperiode geweest. van garantie is dus bij samsung geen sprake.
ik wil gewoon mijn geld terug.

samsung komt er bij mij niet meer in.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nina Veenstra