Klacht: Mijn vriend Luka Ivanus moest taxi nemen omdat bus 385 vandaag om 0.400 niet kwam.

Carla reimerink op 13 oktober 2022 over Connexxion in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb vandaag een taxi van 80 euro moeten betalen, omdat de autobus 385 vanaf ziekenhuis Spaarne gasthuis Noord/Delftplein om vier uur in de ochtend niet op kwam dagen. Op bustijdenbord stond dat ik nog 7 minuten moest wachten. Is niet gekomen en de bus om 5 uur in de ochtend was te laat voor mijn vlucht. Ik stuur u een tweede klacht, want mijn vriend in Slovenie stuurt de rekening en papieren op naar mij, om u te overtuigen van zijn klacht. Vraag daarom een dossiernummer van u en misschien al een reactie. Het gaat natuurlijk om die 80 euro voor de taxi. Vr. Grt Carla Reimerink

Gewenste Oplossing:

Dat Luka Ivanus zijn 80 euro van Connexion terug krijgt, Volgende week stuur ik papieren op, die ik van Luka Ivanus ontvang. Zoals tijden taxi en rekening en vluchtnummer van Schiphol naar Ljubljana, Slovenie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Connexxion

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Connexxion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Carla reimerink