Klacht: Mijn toestel iphone 6 is gelockt.

op 31 augustus 2018 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 uur lang met de technische dienst van iphone gesproken. De belofte was dat het 100% opgelost zou worden en met 3 dagen een email zou ontvangen om weer in te kunnen loggen op mijn toestel die is geblokkeerd door icloud. Echter geen mail weer contact opgenomen krijg ik te horen dat ze niks meer kunnen beteken voor me en dat het niet lukt. Ik heb aankoop nota en alles, maar iphone zegt gooi de telefoon maar weg.

Gewenste Oplossing:

Als ze hun belofte na komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Izzet Akdeniz