Klacht: Mijn klacht

op 04 september 2018 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

7 weken geleden heb ik de kleur turquoise in mijn haar gedaan nu na minimaal 40 wasbeurten verder zit de kleur nog steeds heel erg goed in mijn haar en het is nu knal groen geworden. Ik heb nu al meerdere ding en hiervoor geprobeerd maar niks lijkt te helpen de kleur lijkt alleen maar feller te worden. Op de verpakking staat 3 tot 15 wasbeurten wat eigenlijk al belachelijk is maar ik ben daar nu al eventjes overheen..

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug voor alle onkosten

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 05 september 2018 om 11:26 geantwoord

Geboden Oplossing:

Naar aanleiding van het bericht dat wij via klacht.nl ontvingen, hebben wij direct een e-mail naar Gaby gestuurd. We vinden het erg vervelend om te moeten lezen dat Gaby dit keer teleurgesteld is in ons product. Wij hebben Gaby gevraagd om een foto van haar haar en het betreffende product. Wij hopen snel de gevraagde gegevens van Gaby te ontvangen.

Alle klachten die gemeld zijn door G....k