Klacht: mijn dochter zat koen tussen de deuren werd niet op gereageerd

op 25 mei 2016 over HTM in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dochter stapte rond 10.50 uur bij de spinozalaan op bus 23 ze stapte in Rijswijk uit naar kreeg daar de kans niet voor want de chauffeur deed de deuren al weer dicht en mijn dochter zat er tussen met haar lichaam.Ze kon zich nog los rukken maar toen zat naar been nog tussen de deur. Niemand reageerde ze zei dat ze ook nog gegild had. Ik begrijp best dat de chauffeur ook een rot dag kan hebben maar reageer dat dan niet op mijn dochter af. Mijn dochter moest nog naar school na dit drama om haar toetsen te maken.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als mijn dochter een bioscoop bon krijgt want dit heeft ze wel verdiend ik moet er niet aan denken wat er had kunnen gebeuren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HTM

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HTM nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door caudeaubon