Klacht: mijn bestelling niet ontvangen

op 09 oktober 2017 over Amazon in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ze beloven dat mijn bestelling zal geleverd worden op zaterdag 07/10/2017
een grote ontgoocheling een dag thuis gebleven en niemand gehoord of gezien. Nu het volgende op maandag kan ik mijn bestelling niet meer traceren en zelfs mijn orders niet meer bekijken . Het gaat hier wel om +/- 300 euro aub. Is dat een manier van werken , dat schaad mijn vertrouwen in amazon met gevolgen.

Gewenste Oplossing:

Dat kan ik zo niet laten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Amazon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Amazon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door roger cornillie