Klacht: Mijn bank is ingezakt.

op 01 augustus 2016 over Pronto Wonen in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer,mevrouw,

Ik heb bijna 3 jaar geleden een hoekbank bij jullie gekocht, maar na 2 jaar is hij al begonnen aan het inzakken. Ben naar Pronto winkel gegaan en zij hebben me geadviseerd om schriftelijk mijn klacht bij jullie te melden. Dan doe ik bij deze. Ik hoor graag van u wat ik kan van jullie nog verwachten ,zo dat probleem wordt opgelost. ?

Hoogachtend ,

G. Kovacevic

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als wij tot een redelijke oplossing komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Pronto Wonen over deze klacht.

Bericht van Pronto Wonen

1 jaar geleden - Geachte heer/mevrouw Kovacevic, Ten eerste willen wij u bedanken voor het kenbaar maken van uw klacht. Ik zal middels e-mail contact met u opnemen voor het opmaken van een service dossier om zo te kunnen bepalen hoe wij op de snelste manier kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Linda van der Putten Pronto Wonen Uden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Pronto Wonen in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Gordana