Klacht: Mijn ban opheffen.

op 22 juni 2016 over Habbo Hotel Nederland in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
Ik speel habbo en mijn Habbo naam is Webnatha, ik ben ongeveer 1 maand gelden permanent geband. Ik had dit al gemeld en ze gaan mijn ban opheffen na 1 maand ondertussen nog 9 dagen. Ik zou het liefst hebben dat ze mijn ban nu al opheffen. Ik heb goed na gedacht over wat ik heb gedaan dus zou ik het zeer vriendelijk vinden moesten ze mijn ban nu al opheffen, dan over 9 dagen.

Gewenste Oplossing:

Dat ze mijn ban nu opheffen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Habbo Hotel Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Habbo Hotel Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door WebnathaHabbo