Klacht: Miele vaatwasser wast niet goed schoon

op 04 oktober 2017 over Miele in de categorie Huishoudelijke apparatuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste, sinds 2014 hebben wij een nieuwe vaatwasser in onze keuken. Van begin af aan zijn wij niet erg te spreken over de kwaliteit van de wasprogramma s, maar de laatste maand is dit erger dan voorheen. Ik haal nu iedere wasbeurt nog vuile vaat uit de machine. Zelfs op het pannenprogramma zijn mijn borden en glazen nog vuil. Ik spoel mijn vaat altijd voor dus er gaan geen extreem vuile spullen in. Onlangs geprobeerd na een tip de vaat ongespoeld erin te zetten. Dit maakt geen verschil. Graag hulp? Lijkt me dat een vaatwasser van 3 jaar oud goed moet functioneren?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer mijn vaat schoon eruit komt en ik niet de helft alsnog met de hand hoef te wassen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Miele

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Miele nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Isabelle25