Klacht: Michael Kors slippers kapot

op 24 september 2016 over Omoda in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In mei heb ik Michael Kors jelly slippers in het zwart gekocht. Echter is er nu een bandje gebroken waardoor ik de slippers niet meer kan dragen. Ik heb de slippers altijd op de juiste manier gedragen. Het waren prijzige slippers en ik vind het niet kunnen dat de slippers al zo snel kapot zijn.

Gewenste Oplossing:

Een volledige vergoeding of vervanging voor de slippers.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Omoda over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht Marloes1969

6 maanden geleden - Ik heb nog geen respons vernomen op mijn klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Marloes1969