Klacht: Meubels vertonen ernstige gebreken

op 09 juli 2015 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bijna onze volledige inboedel hebben wij bij Leen Bakker gekocht, en er zijn drie veren in de bank gesprongen en 1 veer bij de fauteuil en or de dressoir is aan het inzakken terwijl er niks op staat op dat gedeelte. We hebben erover gebeld, maar de kosten zijn gewoon grotendeels voor onszelf en we werden afgescheept dat we niet moesten zeuren. Op Trustpilot mijn beklag gedaan, reactie gekregen dat het niet de bedoeling was en dat ze ons serieus namen. Zo serieus dat ze vervolgens op dat mailcontact gewoon niet meer reageren! Alsnog geen probleem opgelost. Pure schande dat ik nu na twee jaar met kapotte meubelen zit en ik niet serieus wordt genomen.

Gewenste Oplossing:

Als ik een redelijke vergoeding krijg om op zijn minst de bank te repareren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door tries91