Klacht: Met kinderen door de poortjes

op 16 februari 2018 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wanneer mijn kinderen en ik met de bus gaan en ik heb 2 kinder bus kaartjes en mijn eigen ov chip dan kan ik wel door de poortjes maar mijn kinderen niet.. erg vreemd.. hoe zouden wij dit moeten oplossen als wij ook even naar de winkels in cs willen? Alles word zo onnodig moeilijk gemaakt op deze manier!

Gewenste Oplossing:

Wanneer er vrije doorgang is voor de kinderen .. misschien het buskaartje ook op de poortjes laten gaan? En vriendelijkere gele jasjes want die lijken er ook op uit om altijd maar dwars te liggen en wanneer je een eerlijke vraag stelt krijg je een snauw..

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sanne101