Klacht: Mesjes na 5 maanden bot

op 21 februari 2017 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Scheren met de Philips 7000 series, blauwe waterdicht model, werd na enkele maanden steeds moeizamer. Inmiddels is er niet meer doorheen te komen met name hals en nek streek. Elke 2 dagen moet ik me met mesjes scheren om langere haartjes weg te krijgen. Graag oplossing met goed werkende mesjes.

Gewenste Oplossing:

Mesjes vervangen voor mesjes die langdurig werken. Ps ik heb me aan de voorschriften gehouden vwb schoonmaken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht Uylenbroek J

1 jaar geleden - 2 emails gekregen. Valt in principe niet onder garantie. Discussie over 2 jaar garantie want de functie scheerapparaat is dus niet meer te gebruiken. En dus voldoet men niet aan 2 jaar garantie. Er was ruimte om mij tegemoet te komen. Maar gaf ruim 3 weken geen reactie. Uiteindelijk na 2 chat sessies heeft men nieuwe scheerkoppen gestuurd. Het kwam dus goed al had het allemaal stukken vlotter gekund.

Alle klachten die gemeld zijn door Uylenbroek J