Klacht: Merk in promotie maar volledig uitgedroogde mascara

op 10 oktober 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

goedemorgen,

zaterdag 8/10/16 heb ik in het Kruidvat make-up van het merk Mua gekocht. de actie was 2de aan de halve prijs. dat klopt. ik heb een oogschaduw en een mascara gekocht. oogschaduw is ok maar de mascara is volledig uitgedroogd. er zit totaal niets meer op het borsteltje.
doen jullie deze actie dan omdat de make-up gewoon veel te lang in de winkel ligt? ik weet dat make-up niet wordt geruild maar een mascara kopen die rechtstreeks de vuilbak in mag is toch ook niet de bedoeling.
graag jullie reactie hierop?

dank u.

Gewenste Oplossing:

ik zou graag mijn centen terug willen van de mascara.
het was niet heel duur maar het gaat om het principe.

ik hoor het graag.

dank u.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Russano