Klacht: Melding Verdachte aanmeldpoging

op 11 september 2018 over Instagram in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Ik wil me zojuist aanmelden op een Insta-account waarvoor ik de berichten beheer. Echter krijg ik de melding ‘Verdachte aanmeldpoging’. Er kan een verificatiecode verzonden worden naar een emailadres van iemand die binnen het bedrijf werkt. Echter is betreffend emailadres niet ingesteld in dit account en daarnaast is deze persoon ook niet bevoegd om deze gegevens in te zien. Hoe kan ik ervoor zorgen dat we weer kunnen inloggen?

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik weer kan inloggen op betreffend account zonder dat ik hiervoor een email moet sturen naar een onbevoegd persoon.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Instagram

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Instagram nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marieta Verheul