Klacht: Meerdere keren verkeerde krant

op 15 juli 2016 over Telegraaf in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een abonnement op de Telegraaf maar het gebeurt regelmatig dat ik geen krant of een andere krant in de bus krijg en daar ben ik behoorlijk pissig over. Is het zo moeilijk om de juist krant in de bus te doen?

Gewenste Oplossing:

Als ik elke dag de goede krant krijg waar ik voor betaalde.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Telegraaf over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Telegraaf in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Telegraaf een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Telegraaf

Heeft op 15 juli 2016 om 08:48 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste heer Witvoet,

Vriendelijk bedankt voor uw bericht. Onze excuses voor dit ongemak.
Wij hebben gezien dat u de melding heeft door gegeven. Wij kunnen het goed begrijpen dat dit erg vervelend voor u is. Wij hebben nog een melding naar het distributiecentrum gestuurd om aan te geven dat dit vaker gebeurt. Wij gaan er vanuit dat zij dit verder oplossen en dat u gewoon De Telegraaf gaat ontvangen.
Groet, MN ~ De Telegraaf

Alle klachten die gemeld zijn door H Witvoet