Klacht: Medisch pakket verkeerd verstuurd door medewerker

op 08 juni 2021 over Gamma in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen donderdag om 9.00 stond ik aan de balie bij de gamma in hoogeveen. Om 9.05 kwam er pas iemand aan de balie om mij te helpen. Doordat er meerdere mensen stonden te wachten had de medewerker haast denk ik.
Ik heb een medisch pakket wat dus haast heeft en van belang is dat dit goed terecht komt. De medewerker heeft mijn pakket naar afzender(ik zelf dus) gestuurd! Afzender staat op de achter kant in het klein! Hoe kan dit????

Gewenste Oplossing:

Geld terug van pakket versturen en geld van het medische pakket wat ik nu opnieuw moet kopen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gamma

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gamma nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ess2020