Klacht: oplichting (prijsgarantie)

lady_Chanel op 11 maart 2013 over MediaMarkt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 6 maart (woensdag) ik de note 2 voor 599, 00 euro gekocht. Op 11 maart (maandag) zag ik op hun website dat de toestel voor 569,00 is geworden. Ik ging naar de winkel om de garantie prijs te vragen, maar ze zeggen dat de prijs is van de webshop is en niet van de winkel is. Dat vind ik helemaal niet eerlijk en heel erg verwarent is. Als ik een product wilt kopen dan zoek ik eerst op de webstie van de mediamarkt . En dan pas ga ik in de winkel het kopen en ik koop al jaren van mediamarkt , maar ik heb nog nooit zo iets mee gemaakt. Ik vind het gewoon niet eerlijk. Ik weet dat ze niet accoorrd mee gaan met de webshop, maar dat was hun eigen website. Dat is oplichting. Jammer mediamarkt hoor……….ik vertrouw ze niet meer. Ik hoorde vaak klachten op mediamarkt, Ik maar na nu weet ik zeker.

Gewenste Oplossing:

Dat ze eerlijk zijn met de prijzen. Ik heb het vaak gedaan dat ik een product van mediamarkt koop maar na een week is het via hun website goedkoper word en daarna krijg ik de prijs verschil gewoon terug van hun. Waarom nu echt niet meer?????? Het is hun eigen website....!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MediaMarkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MediaMarkt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door