Klacht: medewerker ijzerwaren d.d.18-05-20

op 19 mei 2020 over BAUHAUS in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

? Werkt uw colléga ijzerwaren niet graag bij Bauhaus?
Het is nu de tweede maal dat ik in de gang ijzerwaren ben om meubel rolletjes uit te zoeken en dezelfde medewerker aantref met vul en andere bezigheden. Vragen van klanten worden absoluut niet vriendelijk bejegent.
Klanten worden niet aangekeken. De toon en intonatie van zijn antwoorden drukken uit: je stoort me. Mijn vraag: mijnheer waar kan ik deze roller vinden, antw.:in het vak erachter. Mijnheer: in elk vak achter de voorbeeldrollers liggen andere rollers, waar kan ik deze rollers dus vinden. Antw. : dan houdt het op en weg was u colléga! Mij achterlatend
met de roller die ik niet kon vinden

Gewenste Oplossing:

Gewoon de regels van fatsoen hanteren en je dienstbaar opstellen.
Zo niet dan ben je daar als werknemer niet op je plaats

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BAUHAUS

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BAUHAUS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 1514