Klacht: medewerker heeft mij niet goed geholpen

op 11 september 2018 over Staedion in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een telefonisch gesprek gehad met een vrouwelijk personeel over mijn badkamer die ik graag vernieuwd wil hebben ik woon al 38 jaar in dit huis hij is aan vervanging toe die mevrouw zij toen tegen mij dat er pas een nieuwe badkamer in kwam wanneer er andere bewoners in komen dat kom voor mij niet goed over dus dan zou ik moeten verhuizen of overleiden dat voelt niet goed dus ik heb geen hier recht op ik ben heel erg teleurgesteld ik hoop hier snel een antwoord op te krijgen ik hoop dat u mij begrijp

Gewenste Oplossing:

wanneer dit probleem opgelost woord

Alle klachten die gemeld zijn door willy van beek