Klacht: Massagegel

op 15 oktober 2013 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Meer dan een jaar terug heb ik bij jullie (Etos) massageolie gekocht, deze hebben wij (vriend en ik) meerdere malen gebruikt en waren ook tevreden over dit product. Totdat de olie in enen in de dop begon te korrelen en de olie een aparte geur kreeg. We hebben deze noodgedwongen moeten weggooien. Jammer van de olie maar gaf ons ook een reden om massageolie te komen die meer geschikt is voor de intieme lichaamsdelen.

Zo kwam ik dus bij jullie eigen merk product de massagegel. “Deze massagegel is speciaal ontwikkeld voor intieme massages en als glijmiddel tijdens het vrijen. Met deze zachte gel op waterbasis verhoog je het genot tijdens het intiem samen zijn. De gel is over het hele lichaam aan te brengen en ook te gebruiken met speeltjes of condooms. Etos massagegel bevat aloë vera, is niet vet en plakt niet.”

Op de laatste zin wil ik graag terug komen. Toen de gel op mijn rug was aangebracht droogde het binnen een paar seconden op met als gevolg dat mijn lichaam ging plakken, waarna daarna de gel zo erg was opgedroogd dat het van mijn lichaam af korrelde (hetzelde effect als vervellen). De hoeveelheid van de gel had geen verschillend effect, dit hebben we namelijk uitgeprobeerd.

Maar het effect dat de gel zou moeten hebben was totaal niet aanwezig, ik heb mijn bed moeten verschonen omdat de gel zoveel korrels gaf. Ik heb normaal niks te klagen over de Etos eigen merk producten maar dit is wel echt een tegenvaller omdat het effect contra is van wat jullie op de verpakking neerzetten.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag mijn geld terug willen ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lhgbijtje