Klacht: Mason Garments schoenen kapot

D12345D op 28 december 2019 over Mason Garments in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Schoenen gekocht bij Mason Garments die na een maand al kapot waren. Na veel heen en weer te hebben gemaild mocht ik ze uiteindelijk opsturen. Conclusie: de schoenen zijn van dierlijk leer en gaan daarom snel kapot. Na weer heen en weer te hebben gemaild gingen ze de schoenen dan toch voor mij maken. Na een week de schoenen retour gekregen en zie ik dat ze de beschadigingen hebben ingekleurd met zwarte stift.

Gewenste Oplossing:

Factuur laten vervallen. Ik hoef geen schoenen van Mason Garments meer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mason Garments

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mason Garments nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door D12345D