Klacht: super slechte service, blokkeren onterecht accounts en vervolgens geen contact mogelijk

heelboosopmarktplaats op 28 februari 2024 over Marktplaats in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Super slechte service biedt marktplaats! ten eerste word mijn account onterecht geblokkeerd en vervolgens mag ik langer dan 4 weken wachten op reactie, maar volgens de bot chat zou ik zogenaamd binnen 48 uur reactie ontvangen en volgens 1 medewerker (wonder dat deze medewerker tevoorschijn kwam in de chat na tientallen mislukte bot chat gesprekken) zou er ook binnen 48 uur contact met mij opgenomen worden. Werkelijk waar te slecht voor woorden. Als je niet kan functioneren als marktplaats bied dan ook geen service aan die niet functioneert!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als er ten eerste excuses voor de onterechte blokkades wordt gemaakt. Vervolgens ben ik tevreden als zij een automatisch bericht sturen naar de mensen die nu op reactie wachten in mijn inbox, met een rectificatie aangezien zij nu ook verbaasd zijn dat mijn account uit de lucht is gehaald. En uiteraard ben ik tevreden als de blokkade eraf wordt gehaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Er is een nieuwe brief gegenereerd voor de klacht over Marktplaats
Download hier uw brief

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marktplaats

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marktplaats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door heelboosopmarktplaats