Klacht: Marktplaats stuurt mij een dubieuze link

Ruud55 op 06 februari 2024 over Marktplaats in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een artikel te koop op marktplaats geplaatst. Er was een geïnteresseerde die bereid was het artikel te kopen tegen de door mij vermelde vraagprijs. Ik moest alleen akkoord gaan met de verkoop. Hiertoe ontving ik een link die aanvankelijk door mijn anti-virus software geweigerd werd. De link is: https://buly.kr/9MNhIoy Volgens mijn informatie is de extensie .kr een website in Korea. Het lijkt mij zeer onwaarschijnlijk dat marktplaats transacties via Korea laat controleren… Op een andere computer lukte het wél om deze site te bezoeken en daar vraagt men mij om mijn kaartgegevens en de expiry date. Hier zit een luchtje aan! Vanzelfsprekend heb ik niets ingevuld! Ik heb geprobeerd contact op te nemen met marktplaats, maar het enige wat ik daar bereik is dat ik geconfronteerd word met een chatbot die werkelijk NIETS begrijpt!

Gewenste Oplossing:

Dat marktplaats mij geen dubieuze links stuurt en het mogelijk maakt op een normale, valide manier het bod van een potentiële koper te accepteren.

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marktplaats

Reactie van de melder van de klacht Ruud55

2 maanden geleden - Zeer slecht! Geen medewerker bereikbaar, alleen een chatbot die werkelijk NIETS begrijpt! (Dit is uiteraard geen bericht van marktplaats, maar van mij zelf!)

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marktplaats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ruud55