Klacht: Marktplaats blokkeerd onterecht mijn account

WebLynk op 15 januari 2024 over Marktplaats in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde net inloggen in mijn account en zie ineens dat deze is geblokkeerd. Ik dus contact opgenomen met marktplaats zelf, na herhaaldelijk met de chat robot te hebben gesproken heb ik eindelijk een echt persoon aan de chat gehad, maar daar krijg je gewoon een standaard antwoord van dit kunnen wij niet zelf oplossen en is doorgestuurd naar juiste afdeling. Ik heb ook aangegeven dat ik een aantal dagen geleden nog mijn advertentie als dagtopper voor 7 dagen heb gekocht a €15,00 en dat ik dit graag terug wil omdat dit nu niet wordt geleverd door Marktplaats. En toen werd ineens door Richard de chat gesloten.

Graag wil ik dat mijn account wordt gedeblokkeerd, aangezien ik hier netjes voor heb betaald om de advertentie in de juiste rubriek te plaatsen en omdat ook mijn advertentie als dagtopper heb geplaatst en betaald. Ook loop ik nu mogelijke inkomen mis aangezien ik op het punt stond om met klanten een afspraak te maken voor het maken van hun websites.

Gewenste Oplossing:

Graag dat mijn account wordt gedeblokkeerd aangezien ik niet inzie waarom deze uberhaupt is geblokkeerd en ik nu dus inkomen misloop.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marktplaats

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marktplaats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door WebLynk