Klacht: Make up kwasten

op 12 februari 2018 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste mensen van ici paris.
Helaas moet ik zeggen dat ik niet echt onder de indruk ben van jullie make up kwasten. Ten eerste een wenkbrauw kwast. Ik wil mijn wenkbrauwen omhoogborstelen met de borstelkant en ineens breekt het borsteltje af. Met alle respect maar dit is niet wat ik noem kwaliteit. En ook nog een oogschaduw kwast die zwart afgeeft (ter informatie ik draag gewn zwarte make up)

Ik ben al jaren vaste klant en dat is de reden dat deze misstap mij zwaar valt.

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat de kwaliteit van beide kwasten opnieuw getest kunnen worden en dat de eerstvolgende klant wel blij is met haar aankoop.

Groet Alyssa-mirela

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ICI Paris XL

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ICI Paris XL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mirela_alyssa