Klacht: Mailbox belangrijke mappen verdwenen

op 04 juni 2021 over SoHosted in de categorie Websites - Building en Hosting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na opzegging van mijn account verdwenen mails en mappen uit mijn outlook. Dat was mij niet verteld. Maar gelukkig kon ik gewoon nog inloggen en zou ze volgens hen terug kunnen halen. Echter blijkt dat een enorm verouderde versie, want oude mappen werden zichtbaar en de nieuwste waren weg. Ook de verzonden items zijn op 2 na van 2018. Al weken bezig…. Er zou ook opgezegd zijn, maar krijg steeds herinneringen voor de factuur, terwijl ik al had opgezegd en was overeengekomen het contract te kunnen beëindigen. Ik heb de mappen nodig, was mijn archief en een map belangrijke mails, maar schijnbaar is alles voorgoed verdwenen. Het gaat om zakelijke mails en vind het zeer betreurenswaardig dat dit kan gebeuren.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn belangrijke mappen/mails terug heb...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SoHosted

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SoHosted nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MJ1965